dinsdag 5 februari 2019

Een beetje verwennerij


Vandaag, dinsdag is er les voor de vrouwen van Primary One en op het einde van de les komt er ineens een bekend gezichtje om de hoek van de deur kijken, Titus, met een grote glimlach op z’n gezichtje.  Hij was Kato al tegengekomen in de Trade Center en had hem goed vastgepakt met de vraag ‘did you bring Sophia?, i have heard she is here?’.  Jaja, antwoordt Kato, ga maar snel naar de school of Mercy.  Ook zus Lovence komt even later opdagen en Patricki.   

Allemaal samen, met oma Rosalia, gaan we naar de Volcano House waar ze hun kadootjes krijgen, kledij, schoenen, etc.  Nu zie je alleen maar heel grote glimlachen en glunderende oogjes.  Ook voor Olivia, die even later langskomt, heb ik een zak met kleren.




Een uurtje later komt Olivia, samen met broer Hillary, in hun nieuwe kleren, opdagen aan de deur, met een geschenk; een mooie geweven mand, vol met eitjes.  Dit zijn echt hele lieve, beleefde kinderen. Ik ben er zeker van dat we geen spijt zullen hebben dat we Olivia sponsoren.



En van oma Rosalia krijg ik, vast recept, lekkere kleine banaantjes.  Ze weet dat Kato en ik hier grote liefhebbers van zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten