maandag 27 februari 2017

Bewitched!


Heel wisselvallig weer vandaag, het regenseizoen is begonnen. Gelukkig, rond 15u, begint de zon weer te schijnen.  Iedereen komt naar buiten. Het Trade-Center is gekleurd van de mooie stoffen die de vrouwen dragen.   

Op een bepaald moment is er oproer, enkele mannen zijn aan het vechten.  In een mum van tijd staat er een massa volk.  Wij houden afstand. Wij zitten gezellig bij Judith een biertje te drinken.  

Een tijdje later merken we op dat de politie gearriveerd is.  En dan komen er enkele mannen ons vertellen wat er aan de hand was.  Een bepaalde man zou een andere man ‘bewitched’ – ‘behekst’ hebben. Die behekste man ligt dus momenteel ziek in bed. En zijn vriend wilde de ‘witch’ samen met enkele andere vrienden kort en klein slaan.  De politie heeft de vriend gearresteerd en hem naar de gevangenis gebracht.

Ja, hier geloven ze dus nog in ‘bewitching people’.  Iemand vraagt mij of wij daar wetten voor hebben.  Ik vraag het mij af.  Waarschijnlijk zullen er nog wel oude wetten hierover bestaan. Maar die zijn gelukkig niet meer van toepassing.  Zou anders geen goed nieuws zijn voor sommige van mijn ex-collega's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten