zondag 25 juni 2017

Een luie zondag - Kyaninga Lodge



Dit is wat je kan noemen, een luie zondag.  Ontbijten, naar de mis, en dan … naar een hele mooie lodge, voor ons onbetaalbaar, maar waar we op het terras toch mogen genieten van een drankje. 


Kyaninga Lodge, ideale ligging (boven, aan de rand van een oud crater-meer), prachtig zicht, in natuurlijke materialen gebouwd, en mooi ingericht.  De prijs is 1,000,000 UgSh voor een nacht.  Dat vindt ik eerlijk gezegd nog meevallen, in vergelijking met sommige andere lodges. Dit is zeker een aanrader.



Naar mijn gedacht zou dit een veel betere Honeymoon geweest zijn voor Conso & Moses, dan Dubaï.  Maar Kato zegt dat vele Ugandesen zo iets als deze lodge niet zouden kiezen, omdat zij het schone van de natuur hier niet zien.  Zij vinden dit zo gewoon.  Tja, zal misschien wel waarheid in zitten, want veel respect toont de meerderheid van de bevolking niet voor de natuur.  We zien ze overal bomen omhakken, en overal hun vuiligheid achterlaten.  En de uitlaatgassen van sommige auto’s, verschrikkelijk vervuilend.  Spijtig, héél spijtig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten