donderdag 1 juni 2017

Warme Welkom


Heel de familie van Kato, het zijn allemaal lieve en sympathieke mensen.  Ik had gezegd tegen Kato dat we weer een zak rijst en een bak frisdrank en wat bier zouden kopen voor de familie.  Kato stopt enkel voor een zak rijst, en hij zegt straks terug te komen voor de drank.  Maar wat blijkt, als we bij de familie zijn, dan is de drank al aangekocht.  En het zijn geen kleine flesjes bier, het zijn Primussen van 73cl. Gezondheid!


Serge heeft wafels gebakken.  Dit kennen ze hier niet, maar het valt duidelijk in de smaak!



Op een gegeven moment wordt er over 'zingen' gesproken, en wordt er gevraagd aan Serge om een liedje te zingen.  Hij doet dit.  En daarna zingen de broers en zussen (Valéria, Renatha, Thassis, Pascale en Kato) samen ook een lied.  Echt heel mooi. En je ziet dat ze dit graag doen ook.  En daarna, tot grote verrassing van de kinderen, zingen de ouders een lied.  Hier wordt ook wel mee gelachen want de kinderen hebben dit nog nooit meegemaakt.  Het is echt een heel gezellige namiddag, en natuurlijk vragen ze ook aan Kakuru en Mbabazi om terug te keren.  Kato zijn vader vindt het wel gezellig met Mbabazi. Grappig om te zien. 



Als we afscheid nemen, dan zijn de meeste familieleden er redelijk gerust in dat ze mij zullen terug zien.  Tja, ik maak duidelijk al deel uit van de familie.  Blijkbaar zijn er mensen uit de buurt die denken dat ik ook een dochter van de familie ben.  Leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten