woensdag 11 januari 2017

Cake bakken en g-nuts roosteren



Vandaag help ik in de keuken, ’t is te zeggen, als de ingrediënten voorradig zijn.
We gaan cake maken, ééntje voor deze avond als nagerecht, een cake met ananas, en dan nog ééntje voor bij de thee, met lekkere kruiden zoals vanille-kaneel-cardamom-peper.  Op de ananas moeten we inderdaad weer wachten, zodanig lang dat we uiteindelijk beslissen om de ananas zelf te gaan halen.  En dan komt onze boodschappen-jongen ineens uit het niets opgedoken, en met de uitleg, “oh, I didn’t know you needed it now”.



De geur van de cakes die aan het bakken zijn, hebben veel aantrek.  Iedereen wil komen proeven.  Vooral de ananascake heeft veel succes.  Hopelijk is er nog genoeg over voor de gasten deze avond.



Nu weet ik ook hoe ik de g-nuts moet roosteren.  Ze zijn het lekkerst als je ze pas geroosterd hebt.  Dus zorgen dat ik een voorraadje verse g-nuts mee naar huis kan nemen, en dan thuis, op de goeie moment, klaar maken.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten